top of page
Barberare

LÄR KÄNNA OSS

Kreativa och duktiga frisörer, medlemmar i Intercoiffure Mondial and Svenska Frisörföretagarna. Ständigt i framkant att vara med i det senaste!


Vårt mål på Creative Zone är inte bara att det ska se bra ut när du lämnar vår salong, det ska kännas bra också.

Vi lever för vad vi gör. Glädjen att se en kund gå ut genom dörren med ett stort leende på läpparna, är det som gör att vi vill fortsätta jobba hela kvällen. Att få göra någon nöjd med sitt hår är helt enkelt en kick.


Vi hjälper dig
Med vår erfarenhet och kunskap, ger vi förslag och ideér så att din frisyr, passar just dig, ditt liv och ditt hår. En frisyr som inte bara fungerar när du går härifrån, utan varje dag till ditt nästa besök.

Vi följer inte bara trenderna, vi skapar dem...

 

Sedan 1998 har vi levererat enastående skönhetstjänster till Uppsala. Vi vet att det inte alltid är så lätt att hitta tiden och pengarna för att skämma bort sig själv. Därför erbjuder högkvalitativa behandlingar som ger dig det där lilla extra. Vi erbjuder även tysta behandlingar för dig som vill ha en extra lugn stund och bara koppla av. 

Vi vill se till att du känner dig helt fantastisk när du lämnar Creative Zone. Så luta dig tillbaka, slappna av och låt vårt professionella team ta hand om dig. Hör av dig om du vill veta mer om vad vi erbjuder eller för att boka en tid.

Läs artikel om vår salong:

 https://www.enterprisemagazine.se/nyheter/artikel/creative-zone--en-trivsam-frisorsalong-i-uppsala

PARTNERS & SAMMARBETEN

intercoiffure_sweden_logo.png
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Intercoiffure är en världsomspännande organisation för ledande frisörer. Modeinriktade och angelägna att sprida sin professionalism och dela med sig av sin kunskap som respekt för sina värderingar. Intercoiffure är ett varumärke för internationell kvalitet.

bana
bottom of page