top of page
hårsalong

POLICYER

Ger dig den bästa upplevelsen

Vi älskar alla våra kunder på Creative Zone, och vi vill se till att alla känner sig hemma på vår(t) Salong. Därför har vi tagit fram några grundläggande policyer för att se till att alla som besöker oss får en erfarenhet som de kommer vilja uppleva om och om igen. Läs gärna igenom dem. Om du har några frågor är du mer än välkommen att höra av dig.

Hair Washing

BEHÖVER DU AVBOKA?

Vad du behöver veta

Vi vet att livet ibland kan vara komplicerat. Därför försöker vi vara så flexibla som möjligt när det kommer till avbokningar. Om du avbokar senast 24 timmar innan din bokade tid gör vi vårt bästa för att hitta en ny tid som passar dig. Vid utebliven tid eller avbokning mindre än 24 timmar innan din bokade tid debiteras timpriset hos den frisör på behandling du bokat.

Long Brown Hair

FÖRSENAD?

Visa hänsyn

Creative Zone är ett väldigt populär salong. Det innebär att vi ofta är fullbokade. Om du blir sen till din bokning (utan att höra av dig till oss) kan vi inte garantera att vi kan ge dig hela den behandling du bokat, eftersom vi inte vill gå över tiden och påverka andra kunders bokningar. Hör av dig om du vill veta mer.

bottom of page